lauantai 22. syyskuuta 2012

Kirkkiksen boulderpaardit


Koska oli kiva ilma ja kaikkea niin lähdettiin maaseudulle (Kirkkonummelle) katsomaan, joko hirvikärpäset olisivat halukkaita pesimään turkeissamme.  Särkynyt kivi olla möllöttää keskellä hakkuuaukeaa loivassa ylämäessä, joten sen huomaaminen mutkaiselta tieltä ei ole vaikeaa.

Pienen luonteelleni tyypillisen valitusvirren ja tuskailun Petskis areten, 6A kimpussa (pahoitteluni suomenruotsalaisille kanssakiipeilijöille) jälkeen toppasin viereisen 6B:ksi greidatun reitin, Ei tästä voi lähteä.

 

Greidi oli ehkä vähän softi (haluan, että 6B:n kiipeäminen on yhtä helvettiä ennenkuin uskon sen 6B:ksi), vaikka Mikan mielestä ihan kohdallaan. Mikahan tosin juoksi ylös nuo molemmat ja lisäksi Friends 4 ever static variatonin, 6B+.
 

Hipisteltiin myös  muita reittejä ja erityisesti Arvaa mikä ote heiluu, 6A+ manttelitoppaus oli erityisen hyvää kokovartalotreeniä. Sit start reitin heiluvasta otteesta tosin ei auennut meille yhtään (video ois kiva yllätys). 



Ekstrabonuksena suosittelen, että jos eksytte kys. kiven lähiseudulle, niin poikkeaisitte mahtavalla maatilatorilla (Kabanovintieltä käännytään "väärään" suuntaan, ei siis Hilan ja Porkkalan suuntaan vaan vastakkaiseen, Eestinkyläntielle. Maatilatori on heti ensimmäisessä talossa oikealla). Juotiin kahvit, syötiin pala omenapiirakkaa ja toinen sacherkakkua ja mukaan tarttui vielä ihanan vihreä salaattikerä lähitilalta ja raparperimarmeladia. Hinnatkin olivat hyvin kohtuulliset verrattuna keskustan ekoviherhipsterhippipuoteihin.
Kiven vieressä on myös kotieläinpiha, mutta 10 euron pääsymaksu tuntui turhan suolaiselta. Tosin siellä on kuulemma Suomen ainoat falabellahevoset, joten ensi kerralla taidan kuitenkin poiketa. Villieläimet  peittosivat kesyt verrokkinsa tänään, hirvikärpästen lisäksi nähtiin peura ja monta parvea valkoposkihanhia.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kokkareita Kirkkonummellakin, ja Särkyneestä Kivestä tulee jolloin tapaa Marvin fiiliksiä.

    VastaaPoista
  2. Joo, se oli itseasiassa hyvinkin Marvinmainen, mutta bonuksena vielä vähän enemmän korkeutta.

    VastaaPoista